© Muhalif 2024

Akbank, KOBİ’lere özel ”KOBİM Kazansın” kampanyası

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz: ”Sürekli geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle onlara rehberlik etmeye ve büyümelerini hızlandırmaya kararlıyız”

İSTANBUL (AA) Akbank, KOBİ'lere özel "KOBİM Kazansın" kampanyasını başlattığını duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, geliştirdiği ürün, hizmet ve kampanyalarla KOBİ'leri desteklemeye devam ediyor. Banka yeni "KOBİM Kazansın" kampanyası ile ilk kez Akbanklı olacak KOBİ'ler veya son 90 gün içerisinde işlem yapmamış ve Akbank'ın aktiflik kriterlerine göre aktif ürünü bulunmayan KOBİ'ler, 15 bin lira değerinde chip para kazanma fırsatı elde ederken, ayrıca 3 ay ücretsiz EFT ve havale fırsatından da yararlanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak için 1 Eylül 31 Ekim arasında banka kartı, ticari kredi kart, ticari artı para, üye iş yeri, mobil, telefon ve diğer ödemeler için otomatik fatura ödeme talimatı, çek karnesi, SGK ödeme talimatı hizmetlerinden en az 6'sında sahiplik ve/veya aktiflik kriterlerini sağlamak yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, KOBİ'lerin büyüme ve gelişim yolculuklarında yanlarında olmayı, onların finansal sağlığını güçlendirmeyi ve dijitalleşme süreçlerinde rehberlik etmeyi kendilerine misyon edinen bir banka olduklarını belirtti.

Oğuz, bu doğrultuda KOBİ'lerine yönelik yenilikçi çözümler sunmaya devam ettiklerini vurgulayarak, "KOBİM Kazansın" kampanyasıyla, onların finansal ihtiyaçlarını destekleyecek fırsatlar yaratırken, aynı zamanda dijital bankacılık ürünlerinin avantajlarından faydalanmalarını sağladıklarını ifade etti.

KOBİ'lerin sürdürülebilir büyümelerini desteklemek, Türkiye'nin ekonomik kalkınması için de kritik bir öneme sahip olduğunun altını çizen Oğuz, "Bu yolculukta sunduğumuz ve sürekli geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle onlara rehberlik etmeye ve büyümelerini hızlandırmaya kararlıyız. Birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER