© Muhalif 2024

Abdulkadir Selvi: Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adayı olmaya kararlı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmaya kararlı olduğunu ve bu aşamada CHP'den istifa etmeyeceğini açıkladı. Yavaş, CHP içindeki gelişmeleri ve Ekrem İmamoğlu'nun durumunu takip ediyor.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "CHP'den istifa edecek misiniz?" sorusunu sormak amacıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı aradığını belirtti. Selvi, Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmaya kararlı olduğunu ve bu aşamada CHP'den istifa etmeyeceğini söyledi.

Selvi, yazısında Yavaş'ın istifa edeceği yönündeki haberlerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın medya tarafından büyütüldüğünü ifade ederek, "'Mansur gidici' havası yaratılıyor. Ancak ilginç olan, Mansur Yavaş'ın CHP'den istifa edeceği haberlerinin hem Yüksel Arslan örneğinde olduğu gibi Yavaş'ın ekibi hem de İmamoğlu'nun ekibi tarafından yayılması," dedi.

Selvi, Yavaş'ın şu anki tutumunu şöyle özetledi:

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayı olmaya kararlı.Mansur Yavaş, bu aşamada CHP'den istifa etmiyor.Mansur Yavaş, CHP'deki gelişmeleri takip ediyor ve Ekrem İmamoğlu hakkında yargının vereceği kararı bekliyor.

Yavaş'ın şartlar olgunlaşmadan hareket etmek istemediğini vurgulayan Selvi, "Bence istifa etmezse doğru olanı yapar. Yarının ne getireceği belli olmaz," şeklinde ifade etti.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER