© Muhalif 2024

Acun Ilıcalı, konuk olduğu program ile reytinglerde kendi kanalını geride bıraktı

Dün akşam tv100’ün canlı yayın konuğu olan Acun Ilıcalı, reyting rakamlarında kendi kanalı tv8’i geçmeyi başardı.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, dün akşam TV 100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programının konuğuydu.

Ilıcalı, programda seçim sürecine ve gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.

Programla ilgili ilginç bir durumu ise sunucu Candaş Tolga Işık paylaştı. Ilıcalı’nın konuk olduğu ‘Az Önce Konuştum’ yayını 24,46 reytinge ulaşmış, Ilıcalı’nın sahip olduğu tv8’de yayınlanan ‘Survivor All Star’ yarışmasını (13,22 reyting) geride bırakmıştı.

Işık’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

"Bu listeye girebilirsiniz ki biz hep giriyoruz ama bugün Türkiye'deki televizyon yayıncılığında şunu başarmak için ya dizi çekmeniz ya naklen maç yayınlamamız ya da AZ ÖNCE KONUŞTUM yapmanız gerekir😎 Dün akşam bizi seyreden herkese ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimle... "

Bu listeye girebilirsiniz ki biz hep giriyoruz ama bugün Türkiye'deki televizyon yayıncılığında şunu başarmak için ya dizi çekmeniz ya naklen maç yayınlamamız ya da AZ ÖNCE KONUŞTUM yapmanız gerekir😎 Dün akşam bizi seyreden herkese ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimle...… pic.twitter.com/jtNbIKTmBD

— Candaş Tolga Işık (@ctisik) June 4, 2024


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER