© Muhalif 2024

Ahu Tuğba’nın cenazesi hâlâ Türkiye’ye getirilemedi

Miami’de hayatını kaybeden ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın cenazesi, otopsi işlemleri nedeniyle henüz Türkiye’ye getirilemedi. Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, sosyal medya üzerinden yaşanan duruma ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Ahu Tuğba’nın ölümünün şüpheli bulunması, cenaze nakil işlemlerinin gecikmesine yol açtı. Anjelik Calvin, annesinin ölümünden sonra yaşanan süreçte, resmi işlemlerin uzamasına isyan etti. Calvin, “Kanal D Haber”e verdiği röportajda, annesinin son anlarını ve resmi işlemlerin getirdiği zorlukları anlattı.

Calvin’in açıklamalarına göre, Ahu Tuğba son anlarında dua ederek “Allah da sana koşsun yavrum” dedi ve “Çok ilgi istiyorum” ifadesini kullandı. Calvin, annesinin KOAH hastası olduğunu ve sonrasında yaşanan olayların kendisini derinden üzdüğünü belirtti.

Resmi İşlemler Hakkında

Calvin, annesinin ölümünden sonra bölgedeki müfettişin otopsi işlemlerini gerektiren raporu almadığını ifade etti. “Polisler geldi ve inceleme yaptı, herhangi bir şüpheli durum bulamadılar,” diyen Calvin, “Bana ‘hasta mıydı?’ diye üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Annem hastaydı ama benimle konuşabiliyordu” şeklinde konuştu.

Otopsi Süreci

Calvin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının bir ay sürdüğünü belirtti ve Florida’daki yasal düzenlemelere atıfta bulundu. “Eğer bir cihaz kullanıyorsanız ve bu oksijen cihazıysa, ölümünüz solunum yoluna bağlı bir ölüm olarak kayda geçiyor,” diyerek sürecin zorluğuna dikkat çekti. Otopsi sonuçlarının haftaya açıklanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER