© Muhalif 2024

Ailesiyle tehdit edilen Cemre Baysel'den dikkat çeken açıklama: Her şey olması gerektiği gibi

Yurt dışına ait bir numaradan aldığı çağrı üzerine huzuru kalmayan oyuncu Cemre Baysel, devam eden aramaların ve tehdit mesajlarının üzerine soluğu adliye alırken sosyal medya hesabından yayınladığı açıklama dikkat çekti

24 yaşındaki oyuncu Cemre Baysel'i geçtiğimiz günlerde tanımadığı bir numara aradı. Yurt dışına ait bir numara olduğunu gören oyuncu, aramaya cevap vermedi. Bir süre çağrı almaya devam eden Baysel, yabancı numaradan kendisine aşık olduğunu belirten mesajlar almaya başladı. Numarayı engelleyerek durumun son bulacağını düşünen Baysel, farklı numaralardan gelen arama ve mesajlarla hayatının şokunu yaşadı.

İddiaya göre şahıs, Baysel'in ve ailesinin kimlik bilgilerini ve adresler bilgilerini ele geçirdiğini belirten bir mesaj aldı. Gördüğü mesajlar karşısında büyük bir şok yaşayan genç oyuncu, mesajları da engelleyerek takıntılı hayranından kurtulmaya çalışt. Ancak takıntılı şahıs, arama ve tehdit içerikli mesajlar atmaya devam etti.

‘BENİMLE BULUŞMAZSAN AİLENİ ÖLDÜRECEĞİM’

Takıntılı şahıs, oyuncu Baysel ile buluşmak istiyor ve bulaşmadığı takdirde kendisini kaçıracağını söylüyordu.

Baysel, 'Benimle buluşmazsan bütün aileni öldüreceğim' şeklinde bir mesajla daha karşı karşıya kaldı. Yine aynı numara, 'Cevap ver evine geleceğim' diyerek oyuncuyu tehdit etmeye başladı.

Bu mesajlar karşısında kanı donan oyuncu Cemre Baysel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken güzel oyuncu sosyal medya hesabından sevenlerini rahatlatacak bir paylaşımda bulunarak, “Her şey olması gerektiği gibi tadında ve yolunda.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER