© Muhalif 2024

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, konserde genç bir kadına şiddet uyguladı

İddiaya göre; AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, Kırşehir’de gittiği konserde 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban’a darp uyguladı. AK Partili Ünlüer’in, olayın ardından attığı yumrukla övündüğü belirtildi.

AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, gittiği konserde Fatma Banu Çoban isimli kadını darp etti.

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 13 Ekim’de düzenlenen ceviz festivalinde Sefo konserine giden 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban, AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer tarafından darp edildi. Yaşananların ardından Ünlüer’in darp iddialarını reddettiği AK Parti’nin ise Ünlüer’in istifa etmesini istediği iddia öne sürüldü.

Hastaneye kaldırılan ve burnu kırılan Çoban ameliyata alınırken AK Parti’nin Melih Ünlüer’in istifasını istediği öğrenildi. Çoban, ameliyatın ardından Kırşehir Haber Türk gazetesine açıklamada bulundu.

”Yumruk attı yere düştüm”

Ameliyat sonrası yaşadığı olayı aktaran Fatma Banu Çoban, şunları söyledi:

”’Melih Ünlüer’in eşi, burası bizim yerimiz nasıl geçersiniz gibi sözler etti. Ben de bu alanın boş olduğunu söyledim. Beyefendinin kolu bana değdi birkaç kez. Ben kendisini uyardım. Hiç oralı olup cevap dahi vermedi. Başka bir genç eşine yanlışlıkla temas ettiği için, sen benim eşime nasıl temas edersin diye genci tehdit eder şekilde uyardı ve bir kart çıkarıp gösterdi. Daha sonra yer sebebiyle benimle üsluba uygun olmayan bir şekilde konuşmaya başladı. Ben de daha sonra eşi olduğunu öğrendiğim kişiye sevgilinize söyler misiniz daha uygun konuşsun bizimle diye uyardım. Kadın ise sen benimle nasıl böyle konuşursun diyerek yakamdan çekti. Ben tam siz ne yapıyorsunuz diyecek iken eşi Melih Ünlüer bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ kısmına geldi. Zaten yumruğu benim yüzüm kadardı. Çünkü baya cüsseli birisiydi. Daha sonra ayağa kalktım. Yanımdaki arkadaşım ’abla yüzün’ dedi. Ben önce anlamadım ama daha sonra yüzüme dokunduğumda yüzüm kan revan içindeydi. Etraftan kimse yardıma gelmedi. Baya itiş kakış oldu. Çünkü bayan üstüme geliyordu’’

”Konserde ’nasıl vurdum kıza’ diye övünüyormuş”

Ardından Melih Ünlüer’in eşinin saçından sürükleyerek olay yerinden ayrıldığını belirten Fatma Banu Çoban, ”Beni polisin yanına götürdüler. Daha sonra ise polisler beni ambulansa götürdü. Ambulansın orada beklerken beyefendi eşini Kırıkkale’ye gönderiyor kendisi de konser alanında övünerek, ’nasıl vurdum kıza’ şeklinde konuşuyormuş. Kuzenim kendisini bu şekilde konuşurken görmese şahsı belki de bulamayacaktık. Melih Ünlüer bizi asla görmediğini ve tanımadığını söyleyip üstünde kan lekem olmasına rağmen olayı inkar ediyormuş. Ben eşinden de şikayetçi oldum. Hanımefendi ise ben de onlardan şikayetçiyim, onlar da beni darp etti diyormuş. Madem ben seni darp ettim neden hastaneye gidip darp raporu almadın?” ifadelerini kullandı.

Foto kaynak: Kırşehir Haber Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER