© Muhalif 2024

Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 yendi ve yenilmezlik serisini sürdürdü

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü. Golleri 30. dakikada penaltıdan Immobile ve 45+2'de Rafa Silva kaydetti. Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de namağlup olarak liderliğini sürdürüyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor’u Tüpraş Stadı’nda ağırladı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. İlk gol, 30. dakikada İtalyan forvet Ciro Immobile'nin penaltıdan attığı golle geldi. İlk yarının son anlarında, 45+2’de Rafa Silva skoru 2-0’a taşıyarak takımına rahat bir nefes aldırdı.

Namağlup Seriye Devam 

Beşiktaş, bu galibiyetle Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Bu süreçte siyah-beyazlılar 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. 17 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise sadece 5 gol gördü. Lider Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte ligin namağlup üç takımından biri olan Beşiktaş, bu sezon beşinci kez kalesini gole kapatarak galip geldi.

Immobile’den 8. Gol 

Ciro Immobile, Süper Lig'deki gol sayısını penaltıdan attığı golle 8’e çıkardı. Ligde maç başına 1 gol ortalamasını yakalayan deneyimli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi ve TFF Süper Kupa’da da toplam 4 gol kaydetti.

Rafa Silva'dan 7 Maç Sonra Gol 

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Rafa Silva, 7 maçlık gol özlemini Konyaspor karşısında sona erdirdi. Silva, son olarak 29 Ağustos’ta UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano’ya karşı gol atmıştı. Bu sezon toplamda 5. kez ağları sarsan Silva, 3. golünü Süper Lig’de kaydetti.

İç Sahada Konyaspor'a Yenilmiyor 

Beşiktaş, Konyaspor’u konuk ettiği son 10 iç saha maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu karşılaşmaların 8’ini kazanırken, 2’sinde berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, Konyaspor’a karşı son iç saha mağlubiyetini 2014-2015 sezonunda yaşamıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER