© Muhalif 2024

BİLGİ öğrencileri yeni akademik yıla 'merhaba’ dedi

BİLGİ öğrencileri yeni akademik yıla 'merhaba’ dedi

İstanbul Bilgi Üniversitesi, yeni akademik yıla eğlenceli bir başlangıç yaparak öğrencilerine “hoş geldin” dedi.  BİLGİ Welcome Fest ile öğrenciler çeşitli aktiviteler, öğrenci kulüp günleri ve sektörel buluşmalara katılarak dolu dolu bir hafta geçirdi. Öğrenciler, festivalin son gününde sevilen müzik grupları Adamlar ve Sufle’nin sahne performansları eşliğinde unutulmaz anlar yaşadılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 2024-2025 Akademik Yılı’na “merhaba” demek amacıyla 8-11 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlediği BİLGİ Welcome Fest, öğrencilerine dolu dolu bir hafta yaşattı. Festival kapsamında gerçekleştirilen Talent Fest, öğrenci kulüp günleri ve çeşitli etkinlikler ile öğrenciler hem sektör profesyonelleriyle buluştu hem de üniversitenin sosyal hayatını yakından tanıma şansı elde etti.

 

Talent Fest ve öğrenci kulüp günleri ile geleceğe ilk adım

70’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşen Talent Fest, BİLGİ öğrencilerini sektör temsilcileriyle buluşturdu. Öğrenciler, iş ve staj fırsatları hakkında bilgi alırken gönüllülük projeleri ile de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak yeni olanaklar keşfetti. Ayrıca, öğrenci kulüp günleri ile santralistanbul ve Kuştepe kampüslerinde düzenlenen etkinliklerde, öğrenciler üniversitenin dinamik kulüp yapısını tanıyarak kampüs hayatını daha renkli hale getirme şansı buldu. 

 

Adamlar ve Sufle ile Müzik Şöleni

Festivalin son günü, müzik severlere unutulmaz anlar sundu. İlk olarak sahneye çıkan Sufle, sevilen parçalarıyla geceye renk kattı. Ardından Adamlar, enerjik performansları ve hit şarkılarıyla santralistanbul Kampüsü’nde coşku dolu bir atmosfer yarattı. Festivalin finali ise DJ performansıyla gerçekleştirildi. 

Dört gün süren BİLGİ Welcome Fest, kariyer fırsatları, öğrenci kulüp aktiviteleri ve müzik dolu anlarla hem yeni hem de mevcut öğrencilere unutulmaz bir deneyim sundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER