© Muhalif 2024

Birce Akalay'ın paylaşımına eleştiri yağdı: Nasıl bir utanmazlık

Birce Akalay, dizi reklamı üzerinden gündemdeki kadın cinayetlerine değindiği paylaşımına eleştiri yağdı.

Birce Akalay, başrolde olduğu Netflix film serisi 'Mezarlık'ın yeni sezonunu duyurduğu paylaşım sosyal medyada dikkat çekti.

Netflix'in “Başkomiser Önem, başladığı işi asla yarım bırakmaz. Mezarlık 2. sezon yakında.” paylaşımını alıntılayan Akalay, “Lütfen elinizi çabuk tutun. Birleşmeye, tek yürek olmaya her zamankinden çok daha fazla ve acil ihtiyacımız var. Yas tuta tuta kalbimiz kurudu.Bin parçaya bölündük sananlar ise yanılıyorlar.. Kadınların yeniden huzurla yaşayabildiği bir ülke olmak için şimdi daha çok çalışacağız.” ifadelerini kullandığı paylaşımıyla tepki çekti.

Oyuncuya, “Dizi tanıtımı olmasaydı keşke”, “böyle bir olay üzerinden dizi tanıtımı yapmak nasıl bir utanmazlık”, “Siz oyuncusunuz komiser değil” gibi tepkiler geldi.

 

Lütfen elinizi çabuk tutun. Birleşmeye, tek yürek olmaya her zamankinden çok daha fazla ve acil ihtiyacımız var. Yas tuta tuta kalbimiz kurudu.Bin parçaya bölündük sananlar ise yanılıyorlar.. Kadınların yeniden huzurla yaşayabildiği bir ülke olmak için şimdi daha çok çalışacağız. https://t.co/7BwafplHIo

— BirceAkalay (@BrcAkalay) October 6, 2024

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER