© Muhalif 2024

Bugün o saatler arasında aklından geçene ve ağzından çıkana dikkat!

Bugün (30 Eylül) Merkür; Güneş'in kalbinde olacak. Astrolog Dinçer Güner ayrıntılarıyla anlattı.

Astrolog Dinçer Güner'in X sosyal medya platformundan "Bugün 23.50 – 00.17 arasına dikkat! Aklından geçene ve ağzından çıkana dikkat et!" başlığı ile paylaştığı yazısı şöyle;

BUGÜN 23:50 - 00:17 ARASINA DİKKAT! AKLINDAN GEÇENE VE AĞZINDAN ÇIKANA DİKKAT ET

Bugün Merkür; Güneş'in kalbinde olacak arkadaşlar. Merkür'ün "güneşin kalbinde" olması, bir gezegenin güneşle kavuşumda olduğu ve bu kavuşumun 17 dakika  (0°17') içinde gerçekleştiği özel bir durumdur. Bu duruma astrolojide "Cazimi" adı verilir. Bir gezegen, Güneş'e bu kadar yakın olduğunda, onun ışıklarıyla yanması gerekirken, tam tersine çok güçlü ve olumlu etkiler verir.

Merkür'ün Güneş’in kalbinde olması, iletişim, zeka, bilgi alışverişi ve fikir üretme konularında olağanüstü bir güç anlamına gelir. Merkür, bu pozisyonda adeta Güneş'in enerjisinden beslenir ve böylece Merkür'ün temsil ettiği her şey daha net, güçlü ve etkili bir hale gelir. Bu durum özellikle karar alma, analiz etme, yazma ve konuşma yeteneklerini yükseltebilir.

Özellikle fikirlerin parladığı, önemli anlaşmaların yapılabileceği ve stratejik kararların alınabileceği bir dönem olarak kabul edilir.

Merkür iletişimi sembolize ettiğinden ve en güçlü pozisyonda olacağından aklımızdan geçen, ağzımızdan çıkanların gerçekleşebileceği özel zamanlardır. 
Merkür'ün güneşin kalbinde olma hali bugün 15:17'de başlar yarın sabah  08:51'e kadar devam eder.  Ama enerjinin tam kesinleştiği, pik yaptığı zaman aralığı ise bu gece 23:50 ile 00:17. Bu saatleri gerçekleşmesini istediğiniz temalar için istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...

Terazi burcunda oluşacağından dolayı; ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, ticari ilişkiler, evlilik, estetik, güzellik, birleştirme, kaynaştırma, bir araya getirme...vb çevresinde dönen konular daha güçlü olacaktır.

Bu saat bilgileri İstanbul'a göre hesaplanmıştır, farklı ülkelerde oluşan saat farkını gözetmelisiniz...

Aklınızdan geçenler, ağzınızdan çıkan güzel şeyler gerçek olsun...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER