© Muhalif 2024

Bursa’da 16 yaşındaki kişi; dedesini, dedesinin sevgilisini ve arkadaşını balta ile katletti

Bursa'da 16 yaşındaki M.K. alkol alarak gittiği dedesinin evinde dehşet saçtı. Önce dedesi Mustafa Macar (73) ile birlikte yaşadığı Cavidan Aydın'ı (70) ardından ise arkadaşını balta ve av tüfeğiyle hayattan kopardı. Cinayet sonrası kaçan torun yakalanırken olayla ilgili kan donduran detaylara ulaşıldı…

Korkunç olay, 11 Ekim'de Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, para istemek için dedesi Mustafa Macar'ın mahalle dışındaki evine giden M.K., olumsuz yanıt alınca, taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

ÜÇÜ DE KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Yine iddiaya göre M.K., dedesi Mustafa Macar'ı, dedesinin birlikte yaşadığı Cavidan Aydın'ı ve evde bulunan bir kişiyi, bıçak ve baltayla öldürdü. Şüpheli kaçarken, olay, aileden haber alamayan yakınlarının, bu akşam saatlerinde eve gitmesiyle ortaya çıktı. 3 kişiyi evde kanlar içerisinde ölü bulanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

KATLİAM SONRASI KAÇAN TORUN YAKALANDI

Evde inceleme yapan ekipler mahalleye giriş ve çıkışları kapatırken, olayın ardından kaçan şüpheli M.K. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER