© Muhalif 2024

Cezaevindeki saldırıyı anlatan Jahrein, ölüm tehditleri aldığını söyledi

”Jahrein” takma isimli Ahmet Sonuç, tahliyesinin ardından yaptığı canlı yayında cezaevinde saldırıya uğradığını açıkladı.

Tahliyesinin ardından Kick platformunda canlı yayın yapan Sonuç, yaşadıklarını anlattı.

”Birden siber yelekleri giyildi, gözlükler takıldı”

Emniyetten adliyeye sevki sırasında başının öne eğilmesi durumuyla ilişkin konuşan Sonuç, şunları söyledi:

”Muhabbetim daha önceden var. Bu polislerin hepsini tanıyorum. Antalya Siber’deki kişileri, müdürü dahil olmak üzere tanıyorum. Hatta müdürü de geldi Siber’in. Gayet muhabbet içinde... O da yardımcı oluyor, unuttuğumuz yerler varsa onlarla ilgili. Babacan bir tavır var ortada. ’Savcı da istiyor ifadeni. Adliyeye geçeceğiz’ dediler.

Müdür bey ’Beyler yelekleri giyelim, gözlükleri takalım’ dedi. Bir anda Siber yelekleri giyildi, gözlükler takıldı. Kelepçe çıktı bir anda. Dedim ’Ne oluyor ya?’ Uzattım elimi. Ona da itiraz etmedim. ’Ahmet, arkadan bağlayacağız’ dediler. ’Niye?’ dedim. ’Usulü böyle’ dediler. ’İyi, tamam’ dedim. Onda da sıkıntı yok.

”Raconu bu, sen de o lafları söylemeseydin”

Bir anda iki üç polis kameralarla dizildi. Orada mizanseni ayarladılar. ’Şuradan yürüyeceksiniz, çekeceğiz’ dediler. Yürüdük, çektiler. Tam yürüdük, merdivenlere kadar geldik. Arkadan bir ses ’Olmadı, bir daha’. Start noktasına geri geldik. Siber’in müdürü geldi, dedi ki ’Ahmet, başını çok eğmemişsin. Bir daha geçireceğiz. Başımızı eğelim’. ’Niye?’ dedim. O da dedi ki ’Raconu bu. Sen de o lafları söylemeyivereydin’. ’Peki müdür bey, öyle olsun’ dedim.”

Jahrein ayrıca, cezavinde ”Eko” diye birine ”Bu fenomen küçük kız çocuğunu taciz etmiş” diye haber geldiğini ve kendisine avluda bardak fırlatıldığını söyledi.

Hücrede yanlarında olan kişilerin günlerce kendisini nasıl öldüreceklerinin planlarını anlattığını kaydeden Jahrein, ”tacizci” olarak cezaevine girmediğini öğrenilmesiyle tehditler bittiğini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER