© Muhalif 2024

"Daha çok gol atan kazandı"

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü José Mourinho, Galatasaray ile oynanan derbiden sonra “Bizden daha çok gol attıkları için kazandılar. Daha çok gol atan takım kazandı” dedi.

Ünlü Teknik Direktör'e teşekkür ederim. Sayesinde futbol maçlarında “daha çok gol atan” tarafın kazandığını öğrenmiş olduk.

José Mourinho’nun Fenerbahçe’nin Galatasaray ile yapacağı maçtan bir iki gün önce de bir soruya karşılık yıllardır kazandığı haklı şöhretin kendisine kazandırdığı özgüvenle “Galatasaray derbisi benim için herhangi bir maçtan farklı değildir” mealinde cevap verdiğini okumuştum.

Fenerbahçeli olmama rağmen, içimden “Eyvah Teknik Direktör’ümüzün Galatasaray maçlarına bakışı böyle olursa maçı kazanmamız zor olur” diye düşünmüştüm.

Türkiye’de görev alan yabancı Teknik Direktörlerin öncelikle 4 büyük Kulübümüzün ve bilhassa Fenerbahçe ile Galatasaray’ın birbirleriyle yapacakları maçların, Millî Takımımızın maçlarının, taraftarlar için, kamuoyu için, bir futbol maçından ötede bir anlam ve önem taşıdığını, ifade ettiğini öğrenmesi, idrak etmesi; Takımlarını bu anlayışla, heyecanla hazırlaması ve sahaya çıkarması gerekir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER