© Muhalif 2024

Daredevil: Born Again, 4 Mart 2025'te Disney+’ta başlıyor

Cumartesi günü New York Comic Con'da yapılan duyuruya göre, Daredevil: Born Again dizisi, 9 bölümlük ilk sezonuyla 4 Mart 2025'te Disney+’ta izleyiciyle buluşacak.

Cumartesi günü düzenlenen New York Comic Con panelinde Daredevil: Born Again dizisinin beklenen tarihi açıklandı. Dizi, 4 Mart 2025'te Disney+ platformunda izleyicilerle buluşacak. 9 bölümlük ilk sezon, Marvel evreninin sevilen karakterlerinden biri olan Daredevil’i yeniden canlandırıyor.

Panelde, başrol oyuncuları Charlie Cox ve Vincent D'Onofrio sürpriz yaparak sahneye çıktı. Yapımcı ve Marvel Studios'un yapım ve geliştirme yöneticisi Sana Amanat da dizinin New York'taki çekimleri hakkında bilgi verdi ve katılımcılara özel bir ön gösterim sundu.

Daredevil: Born Again, çocukken kaza geçirerek görme yetisini kaybeden avukat Matt Murdock'ın hikayesini anlatıyor. Murdock, kaybettiği görme yetisine rağmen diğer duyularını geliştirmiştir. Gündüzleri adalet için savaşırken avukatlık yapar, geceleri ise New York sokaklarında kanunsuz bir vigilante olarak Daredevil kimliğiyle mücadele eder.

Dizide, Cox ve D'Onofrio’nun yanı sıra Jon Bernthal da Punisher rolüyle yer alacak. Diğer oyuncular arasında Margarita Levieva, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Zabryna Guevara, Nikki M. James, Genneya Walton, Arty Froushan, Clark Johnson, Michael Gandolfini, Ayelet Zurer, Wilson Bethel ve Jeremy Earl bulunmaktadır.

Dizinin sorumlusu Dario Scardapane; Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Sana Amanat, Chris Gary, Christopher Ord, Matthew Corman, Justin Benson ve Aaron Moorhead ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapmaktadır. Bölümler ise Michael Cuesta, Jeffrey Nachmanoff, David Boyd, Benson ve Moorhead tarafından yönetilecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER