© Muhalif 2024

Didem Arslan "Anneyi susturdular" diyerek Narin'in ölümüne isyan etti

Dün cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ailesini yayınına çıkartarak günlerce yayın yapan Didem Arslan Yılmaz, isyan etti. Ailenin her şeyi bilip sustuğunu söyleyen Arslan "Anne çok çarpıcı konuştu, anneyi susturdular. Yayın yasağı alındı, devam etseydik ne olur takdirinize bırakıyorum" dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybını Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında işleyen gazeteci Didem Arslan Yılmaz, isyan etti. Narin'in dün cansız bedeninin bulunmasının ardından yaşananlara isyan eden Yılmaz "Anneyi susturdular" dedi.

"ANNE ÇOK ÇARPICI KONUŞUNCA SUSTURDULAR"

Günlerdir her yerde aranan minik Narin'in cansız bedeni bir çuvalın içinde dereye atılmış halde bulundu. Narin'in ölümü ülkeyi yasa boğarken Didem Arslan Yılmaz da peş peşe paylaşımlar yaptı. İlk paylaşımında "Aile biliyordu sustular. Yazıklar olsun" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Arslan daha sonra yaptığı paylaşımda "Narin'in annesi Yüksel hanım bize güvendi, sadece bizim canlı yayına katıldı ve çok çarpıcı konuştu. Anneyi sonra susturdular, yayın yasağı alındı. Eğer yayınlara devam etseydik ne olurdu, sizi takdirinize bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER