© Muhalif 2024

Duman, yeni albümü ‘KUFİ’den beş şarkı daha yayınlıyor!

Türk rock müziğinin efsanevi grubu Duman, ‘KUFİ’ adlı yeni albümlerinden beş yeni şarkı daha müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 13 Aralık’ta çıkacak albümün heyecanı artarken, grup 17 ve 18 Ekim’de Harbiye Açıkhava’da iki gece üst üste sahne alacak.

Türk rock müziğinin en önemli gruplarından Duman, yeni albümleri ‘KUFİ’ ile müzikseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Albümden daha önce paylaşılan ‘Kufi’, ‘Nerde Benim Kafam’ ve ‘İçimde Aşk Var’ şarkılarıyla büyük beğeni toplayan grup, bu kez beş yeni şarkıyı birden yayınlamaya hazırlanıyor.

Bu cuma günü dinleyicilerle buluşacak olan şarkılar şunlar: ‘Bir Güzellik Yapsana’, ‘Haykırdım Ben’, ‘Kamikaze’, ‘Gazze’de’ ve ‘Canımsın’. Bu yeni parçalarla birlikte albümün geri kalan kısmı için heyecan katlanarak artıyor.

Bir yandan yeni albüm çalışmalarına hız veren Duman, konserlerine de tüm hızıyla devam ediyor. Grup, 17 ve 18 Ekim akşamları Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda iki gece üst üste sahne alacak ve hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER