© Muhalif 2024

Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde Ahi Evren Mahallesi’nde anlamlı buluşma.

Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde Ahi Evren Mahallesi’nde anlamlı buluşma.

Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karataş ve parti üyeleri, 15 Ekim 2024 Salı günü Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Ahievren Mahallesi’ndeki kadın üreticilerle bir araya geldi.

 

Kadın çiftçilerin emeklerini, zorluklarını ve başarılarını paylaşmak amacıyla düzenlenen ziyarette, üretim sürecinde karşılaşılan sıkıntılara çözüm önerileri geliştirmek ve kadınların tarım sektöründeki rollerini güçlendirmek üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ziyarette, “Kadın çiftçilerimiz, tarımın belkemiğini oluşturuyor. Onların emeklerini ve zorluklarını göz ardı edemeyiz. Bizler, bu mücadelede onların yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü ve daha üretken bir geleceğe doğru ilerleyeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli kadın üreticilerimize ve Ahievren Mahalle Muhtarımız Ozan Kovuk’a teşekkür ederim” dedi.

 

Ahievren Mahallesi’ndeki kadın çiftçiler, etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ifade ederek, Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karataş ve parti üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER