© Muhalif 2024

Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecrin Su Çoban olayı nedir?

Ünlü fenomen Ecrin Su Çoban'ın Discord üzerinden insanlara zorbalık ve şantaj yaptığı iddia edildi. Çoban'ın hakkındaki iddiaları yalanladığı ve ailesiyle beraber suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de Deha Tuzcu isimli bir sosyal medya kullanıcısının, Discord'da kız çocuklarına zorbalık ve tacizlerin yapıldığı panelin sahibi olduğu öne sürülmüştü. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecrin Su Çoban olayı nedir?

Ecrin Su Çoban, sosyal medya uygulaması X’te gündem olmaya devam ediyor. Son günlerde, Discord platformunda yaşanan olaylar ile ilgili olarak sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepkilere neden olan akıl almaz iddialar ortaya atıldı. Önceki gün, Deha Tuzcu isimli bir kullanıcının, Discord’da kız çocuklarını taciz eden panelin sahibi olduğu iddialarıyla dikkatler üzerine çekilmişti. Şimdi ise Ecrin Su Çoban hakkında benzer suçlamalar gündemde.

Ecrin Su Çoban Kimdir?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli’nde doğmuştur. Genç yaşında YouTube’da içerik üretmeye başlayan Çoban, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. 17 yaşında olmasına rağmen, Instagram’da 671 bin, YouTube’da ise 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. 2018 O Ses Çocuklar yarışmasına katılmasıyla tanınan Çoban, burada Nil Karaibrahimgil’in “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısını seslendirmiş ve çeyrek finale yükselmiştir. Ayrıca, Kardeş Takımı, Alice Müzikali, ve Masal Şatosu gibi yapımlarda oyunculuk kariyerine de adım atmıştır.

Ecrin Su Çoban Olayı Nedir?

Son günlerde, Ecrin Su Çoban’ın hakkında bazı ciddi iddialar ortaya atılmıştır. İddialara göre, Çoban, depremzedelerle dalga geçtiği, bir nakliyat şirketi kurarak depremzedeleri dolandırdığı ve dolandırıcılık amacıyla site açmayan bir çocuğu tehdit ettiği öne sürülmüştür. Ayrıca, 901 isimli suç örgütüyle bağlantılı olduğu, Discord üzerinden insanlara zorbalık ve şantaj yaptığı iddiaları da gündemde yer almaktadır.

Bu suçlamalar, sosyal medya platformu X’te hızla yayılarak büyük tepkilere yol açmıştır. Ecrin Su Çoban, hakkındaki iddiaları yalanlayarak, ailesiyle birlikte suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. “Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk” ifadelerini kullanan Çoban, avukatıyla birlikte daha fazla açıklama yapacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER