© Muhalif 2024

Emirates ile Dubai’ye uçarak 5 yıldızlı lüks bir otelde ücretsiz konaklamanın keyfini çıkarın

Emirates ile Dubai’ye uçarak 5 yıldızlı lüks bir otelde ücretsiz konaklamanın keyfini çıkarın

Emirates, bu yaz Dubai'yi ziyaret etmeyi planlayan tatilseverler için heyecan verici yeni bir kampanya duyurdu. 1 Temmuz 2024'ten 21 Temmuz 2024'e kadar First Class veya Business Class'ta Emirates'ten gidiş - dönüş bileti satın alan yolcular, havayolunun misafiri olarak 5 yıldızlı lüks JW Marriott Marquis Hotel Dubai'de iki gece boyunca konaklamanın keyfini çıkarabilecekler. Premium Ekonomi veya Ekonomi Sınıfında seyahat eden yolcular ise Emirates’in misafiri olarak bu otelde bir gece konaklayıp tatillerine unutulmaz renkler katacaklar.

Bu özel kampanya, 4 Temmuz 2024 ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul'dan Dubai [DXB] ve ötesine Emirates tarafından gerçekleştirilen bir uçuş için havayolundan gidiş-dönüş bileti satın alan ve Dubai'de minimum 24 saat ve üzerinde keyifli bir mola vermek isteyen veya bu muhteşem şehrin tadını ister bir tatil ister iş gezisindeyken çıkarmak isteyen tüm yolcular için harika bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında Emirates çağrı merkezi, emirates, Emirates bilet ofisi veya seyahat acenteleri aracılığıyla satın alınan uçak biletleri için konaklama talepleri Dubai’ye varıştan en az 96 saat öncesine kadar yapılabilir.

355 metre yüksekliğinde iki ikonik kuleye sahip olan dünyanın en uzun 5 yıldızlı oteli JW Marriott Marquis Hotel Dubai, ziyaretçilerine nefes kesici bir şehir manzarası keyfi sunuyor. Dubai Su Kanalı'nın yanında merkezi bir konumda yer alan ikonik bina, The Burj Khalifa, Dubai Mall, The Dubai Fountain ve Dubai Opera gibi Dubai'nin en etkileyici cazibe merkezlerinden bazılarına arabayla 10 dakikadan daha kısa bir mesafede bulunuyor. Otel, 12'den fazla ödüllü restoran, bar ve dinlenme salonundan oluşan etkileyici bir koleksiyona ev sahipliği yaparak konukların zengin ve çeşitli yemek deneyimleriyle kendilerini şımartmalarına olanak tanıyor.

Yenilenmek isteyenler ise geleneksel Türk hamamı, BAE'nin tek Ölü Deniz yüzdürme havuzu, 17 bakım odası, son teknolojiye sahip sağlık kulübü ve diğer fitness olanaklarının bulunduğu huzurlu Saray Spa'nın keyfini çıkarabiliyorlar.

Dubai'de zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin

Güneşli plajlardan kültürel etkinliklere, dünya standartlarında konaklamadan eğlence tesislerine kadar bu yaz Dubai'yi ziyaret eden her seyahatsever için bir aktivite bulunuyor. İster romantik bir kaçamak, ister aksiyon dolu eğlence arayan bir aile, isterse de yaz tatili yapmak isteyen yalnız bir gezgin olsun, tüm yolcular Emirates ile şehrin en iyi yerlerini daha uygun fiyatlarla keşfedebiliyorlar:

My Emirates Pass: Yaz aylarında Dubai’ye seyahat eden yolcular, yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini garanti eden My Emirates Pass sayesinde yüzlerce indirim ve ödüllerden faydalanabilirler. Seyahatseverler, Dubai'nin görkemli su parklarını ya da Burj Khalifa At The Top'taki dünyanın en yüksek gözlem terasını ziyaret etmek gibi Dubai'nin yapılacaklar listesindeki turistik mekanlara ve birçok aktiviteye giriş bileti için 30 Eylül 2024'e kadar sunulan indirimden yararlanabiliyorlar. Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, fırsatlara ve indirimlere erişmek için kampanyaya katılan mekânlarda fiziksel veya dijital biniş kartlarını ve geçerli kimlik belgelerini ibraz etmesi yeterli oluyor. Yolcu Sadakat Programı Skywards’un Ortakları ile Sunduğu Avantajlar: Emirates'in ödüllü yolcu sadakat programı Skywards’un üyeleri oteller, havayolları, araç kiralama, mağaza ve banka gibi dünya çapındaki iş ortaklarından mil kazanabilirler. Üyeler, bu milleri bilet ve sınıf yükseltme ödüllerinin yanı sıra konser ve spor etkinlik biletleri için de kullanabilirler. Emirates Skywards hakkında daha fazla bilgi için linkteki adresi ziyaret edebilirsiniz: emirates . Ayrıca Dubai'deyken, Dubai Mall, Arabian Adventures, Emirates Holidays'ın yanı sıra şehirdeki diğer ortaklarımızdan da mil kazanabilirsiniz.

Emirates, altı kıtada 130'dan fazla noktaya uçuyor ve şu anda İstanbul'dan Dubai'ye haftada 21 uçuş gerçekleştiriyor. Daha fazla bilgi için emirates'u ziyaret edebilirsiniz. Biletler emirates adresinden, Emirates Satış Bürolarından, doğrudan veya çevrim içi olarak seyahat acentelerinden satın alınabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER