© Muhalif 2024

En Kaliteli Elektrikli Matkap Çeşitleri

Mavi yakalıların yani emek eksenli olarak çalışan insanların yaşamında birbirinden farklı türden kullanılan objeler yer alıyor. Bunlardan bir tanesi de matkap adı verilen üründür. Bu objenin nerede ise kullanılmadığı yer yok gibidir.

Küçük el aletleri arasında yer alan bir objedir. Çok farklı türden çeşitleri bulunan matkapların temel görevi mevcut alanda delik delme, kesme ve özelliğine göre hava açmadır. Yerli yabancı birçok markanın bu alanda değişik türde ürünü bulunuyor.

İşte onlardan bir tanesi de Assur Plus tarafından üretilen birbirinden kaliteli ve kullanım kolaylığı olan matkaplardır. Markanın tüm ürünleri ilgili standartlara göre alanında uzman ve deneyimli bir ekip tarafından üretilerek, cazip fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Başlıca Elektrikli Matkap Çeşitleri

Assur Plus firmasının matkap türleri arasında çok sayıda elektrikli matkap modeli bulunuyor. Bunlardan öne çıkanlar arasında

Somun sıkma,Sökme makinesi,Profesyonel 780 watt gücü ve10 mm çapında olanı,Ekstra güçlü hilti tarzında olanı,Sunta kesme özelliği olanı,Çelik şanzıman bakır sargılı10 pilli çift akülü şarjlı olanı,Tek gövdeli 6lı set darbeli türdeki,Çift akülü metal şanzımanlı olanı,Extra güçlü pro kırıcı delici darbeli olanı,Kömürsüz şarjlı olanı ilk anda söylenebilecek olanlardır.

Markanın ürün gamı son derece geniş olup, inşaat sektöründen mobilya sektörüne, her yerde her zaman el altında olabilecek matkaplar bulunuyor. Tüm matkaplar kapalı ambalajı içinde satılıyor İlgili kalite kontrol testlerinden geçerek paketlemesi yapılan ve tüm bunlara istinaden güvenle kullanılabilecek takımlardır.

Elektrikli Matkap Fiyatları

Matkapların fiyatları türüne, üründe kullanılan malzemeye, tek ya da set halinde olmasına yani kısaca ürün özelliklerine göre belirleniyor. Firma her zaman için müşterilerine son derece cazip fiyatlar sunuyor. Ayrıca birçok kredi kartına taksit olanağı da bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER