© Muhalif 2024

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i deplasmanda 83-78 mağlup etti

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i deplasmanda 83-78 yenerek 2. galibiyetini aldı. Maçta Tarık Biberovic ve Elijah Bryant diskalifiye edildi.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında, Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes'i 83-78 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertli ekip, ligdeki 2. galibiyetini alırken, Anadolu Efes ilk yenilgisini yaşadı.

Karşılaşma, İstanbul'daki Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynandı ve her iki takım da maçın ilk anlarından itibaren büyük bir çekişme sergiledi. Fenerbahçe Beko, ilk çeyrekte Colson'ın 14 sayılık performansı ile öne geçti ve bu çeyreği 27-21 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte üç sayılık atışlardaki başarı ile farkı açan Fenerbahçe, devreyi 46-37 önde kapattı.

Üçüncü çeyrekte Anadolu Efes, Bryant'ın skorer oyunuyla farkı kapatmaya çalışsa da, Fenerbahçe son çeyreğe 60-51 üstünlükle girdi. Dördüncü çeyrekte farkı 14 sayıya kadar çıkaran Fenerbahçe, Anadolu Efes'in 11-0'lık serisiyle karşılaştı. Son dakikalarda heyecan dolu bir mücadele yaşanırken, Fenerbahçe dış atışlardaki başarılarıyla maçı 83-78 kazandı.

Tarık Biberovic ve Elijah Bryant'ın Diskalifiyesi

Maçın 29. dakikasında, yaşanan gerginlik sonrası Tarık Biberovic ve Elijah Bryant diskalifiye edildi. Tarık’ın turnikeden sonra yerde kalmasının ardından iki oyuncu arasında fiziksel temas yaşandı ve hakemler pozisyonu monitörden inceleyip her iki oyuncuyu da oyundan ihraç etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER