© Muhalif 2024

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü!

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 83 yaşında öldüğü bildirildi. Gülen'in ölümünü yeğeni Ebuseleme Gülen sosyal medya hesabından doğruladı. Ankara'ya ulaşan teyitli bilgilere göre, Gülen son dönemde böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demansla mücadele ediyordu.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşamını sürdüren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü bildirildi. Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Gülen’in ölüm haberinin teyitli olarak Ankara'ya ulaştığını belirtti. CNN Türk canlı yayınında konuşan Fırat, "Ankara'ya da bu bilgi ulaştı. Teyitli olarak söyleyebiliyoruz ki, Fethullah Gülen öldü," ifadelerini kullandı.

Gülen'in ölümünü, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla doğrulayan isim ise yeğeni Ebuseleme Gülen oldu. FETÖ’ye yakın kaynaklar da Gülen'in 20 Ekim'de hastanede hayatını kaybettiğini iddia etti. Ancak bu haberlerin ardından bazı FETÖ'ye yakın internet sitelerinin erişime kapandığı öğrenildi.

Fethullah Gülen, son dönemde ciddi sağlık sorunları yaşıyordu. Böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi hastalıklarla mücadele eden Gülen'in, örgüt içinde yaşanan para kavgası nedeniyle Pensilvanya'dan çıkarıldığı ve bu durumun sağlığını daha da kötüleştirdiği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER