© Muhalif 2024

Fiyat değil fayda

Bir ilk yine gizli bir lider Seda Mızraklı Ferik’ten.

Global Liderler Summıt 2024, zirvesini ilk kez bu sefer Çırağan Palace Kempinski’de düzenleyen, zirve başkanı ve KREA M.I.C.E Kurucu&Ceo, Krea Digital Kurucu Yönetim Kurul Üyesi, Seda Hanım,bu güzel organizasyonun en başarılı kısmın temelini tamamen Seda Hanımın kendi iç motivasyonu, iç disiplini ve insan sevgisi başarılı kılmakta olduğunu baştan ifade edelim.

Tartışmasız her elini altığı işi ustalıkla kotaran Seda Hanım organizasyonu toplamda iki boyunca birbirinden değerli iş insanlarını bir araya getirdi. Sunumu yine  Benn üstlenmişti.Organizasyonun sonunu tekne turu ile tamamlayan ve sadece zirve değil Türkiye tanıtımına ciddi katkıda bulunan Seda Hanım, eşi ve organizasyonda emeği geçen herkesi yürekten kutlamak gerekiyor.

İkinci gün sahne alan Arzu Kaprol, Mercan Dede, Şebnem Ferah müzikleri ile bezenmiş kişisel defilesinin sırlarını Hatay’dan Emel hanıma, kendi çocukluğunun geçtiği Bursa İpekböceğinin var oluşuna ama en önemlisi çok eşya ve çok para ile alınabilen değil fayda sağlamaya temellendirdiği konuşması müthişti.

Dört ana başlıkta Ekonomi, Finans, Dijital ve Teknoloji damarlarından içinde kitaplaştırılmış çalışmalarından bulunduğu çok sayıda değerli insan bir araya geldi.

Dünyanın en büyük liderler zirvesi toplantısı olma özelliğini taşıyan ve iki gün süren organizasyonda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’te katıldı.

Global Liderler Zirvesi 2024’de “Vizyoner Liderliğin da Vinci’si” olarak adlandırılan, Thinkers 50 üyesi, dünyaca ünlü konuşmacı, yazar, Vizyon ve Vizyoner Liderlik Gurusu Dr.Oleg Konovalov; Standford Üniversitesi öğretim görevlisi dünyaca ünlü konuşmacı ve yazar Matt Abrahams; ünlü konuşmacı, yazar Dr.Martin Gudman; yatırımcı ve girişimci, çok satan yazar, Ludovic Bodin; TEDX konuşmacısı, yazar, Dr.Nerri Karra Silleman ile İngiltere’den (Brunel Üniversitesi) Prof.Alper Kara’da yer aldı.

Konuşmacılar arasında olmayan ama kadınlara iş olanaklarına tanıdığı olanak ile GOKargo kurucu ve CEO’su Resul Uzun, Prof.Dr.Emet Gürel gibi çok sayıda katılımcı hazır bulundu.

EMEL SEÇEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER