© Muhalif 2024

Friends dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, Obama ile aşk iddialarına yanıt verdi

Friends dizisinin yıldızı Jennifer Aniston katıldığı bir televizyon şovunda hakkında ortaya çıkan Barack Obama ile iddialara yanıt verdi. İlişki iddialarını yalanlayan oyuncu söylentileri 'kesinlikle asılsız' olarak niteledi.

55 yaşındaki Friends dizisi oyuncusu Jennifer Aniston, birkaç hafta önce bir magazin dergisinde ortaya atılan Barack Obama ile ilişkisi olduğuna ilişkin iddialara canlı yayında yanıt verdi. 

Sansasyonel haber "Michelle Obama'nın kocasını kim 'çaldı'?" sorusuyla ortaya atılırken çarşamba gecesi ABC kanalında Jimmy Kimmel'ın sunduğu programın konuğu iddiaların odağındaki isim Jennifer Aniston'du. Sunucunun iddiaların kaleme alındığı dergiyi Aniston'a uzatmasıyla yayının beklenen açıklamaları geldi.

‘KESİNLİKLE ASILSIZ’

Aniston, 63 yaşındaki Barack Obama ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanlarken, magazin söylentisini 'kesinlikle asılsız' olarak niteledi. Yıldız oyuncu parmağını sallayarak şunları söyledi:

- Haber kaynağınızda yaptığınız tüm aramalar arasında 'Aman Tanrım, şimdi ne olacak?' başlığı ya da posta kutunuza düşen çarpıcı başlıklı bir mail her zaman tutar. Bunlar da olmazsa ucuz bir magazin haberi de uydurabilirsiniz. Ve sonra da sonuç bu olur...

Aniston bu sert açıklamanın ardından 'Kızmadım' dedi ve güldü. Bir kez daha haberin "kesinlikle" doğru olmadığını vurguladı. Jimmy Kimmel ise şöyle yanıt verdi:

- Yani, Jennifer ve Barack hakkındaki gerçek, ortada hiçbir gerçeğin olmadığı mı?

Jennifer yanıtladı:

- Onunla [Barack Obama] bir kez tanıştım. Michelle Obama'yı ondan daha iyi tanıyorum.'

SUNUCU DERGİYİ ANISTON'A HEDİYE ETTİ

Jennifer'ın son beş yıldır kimseyle romantik bir ilişkisi olmadı. Bu arada, Barack ve Michelle 32 yıldır evliler ve 26 yaşındaki Malia ve 23 yaşındaki Sasha adında 2 kızları var.

Geçtiğimiz yıl, Obamalar evliliklerinin 31. yıllarını kutlarken Barack coşkulu yıl dönümü paylaşımında 'nazik' ve 'güzel' eşine övgüler yağdırdı. 'Mutlu yıl dönümleri, tatlım!' diye yazdı paylaşımın altına. Yayının sonunda Jimmy Kimmel, Hollywood oyuncusuna iddiaları ortaya atan dergiyi hediye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER