© Muhalif 2024

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisinin ardından kamu görevlerine döndü

Galler Prensesi Kate Middleton, 9 aylık kanser tedavisinin ardından ilk resmi görevine geri döndü. Windsor Kalesi'nde "Early Years" projesi için çalışmalara başladı.

Galler Prensesi Kate Middleton, mart ayında başladığı kanser tedavisinin sona erdiğini duyurdu. 42 yaşındaki Prenses, tedavi sürecinin ardından resmi görevlerine geri döndü. Prenses, 9 ay sonra ilk kez kamu görevine döndü ve Windsor Kalesi'nde düzenlenen "Early Years" (Erken Yıllar) projesi toplantısına ev sahipliği yaptı.

Kraliyet Ailesi'nin resmi sitesinde belirtilene göre, "Early Years" projesi, erken çocukluk dönemindeki deneyimlerin, bağımlılık, aile dağılması, zayıf ruh sağlığı, intihar ve evsizlik gibi sosyal zorlukların temel nedenlerini incelediğini ifade ediyor.

9 Eylül'de, kemoterapi tedavisini tamamladığını duyurduğu bir video mesajında Kate Middleton, "Yaz sona ererken kemoterapi tedavimi nihayet tamamlamış olmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu anlatamam," diyerek duygularını paylaştı. Prenses, son dokuz ayın aile olarak kendileri için inanılmaz derecede zor geçtiğini belirtti ve hayatın bir anda değişebileceğini, fırtınalı sularda ve bilinmeyen yollarda gezinmenin bir yolunu bulmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Kate Middleton'ın tedavi sürecinin ardından kamu görevlerine dönüşü, onun sağlık ve kararlılığı hakkında olumlu bir izlenim bırakıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER