© Muhalif 2024

Gaziantep FK ve Trabzonspor golsüz berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Her iki takımın da gol fırsatlarını değerlendiremediği mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin sonucunda, taraflar gol atmayı başaramadı ve maç 0-0 berabere bitti.

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu 7. dakikada geldi. Furkan Soyalp'in frikik atışında savunmadan dönen topu ceza alanı dışından sert bir şutla deneyen Ömürcan Artan'ın vuruşunu kaleci Uğurcan Çakır başarılı bir şekilde kurtardı. 16. dakikada Trabzonspor’un forveti Simon Banza, ceza alanında oluşan karambolde topu önünde buldu fakat şutu yandan auta çıktı.

Gaziantep FK, 17. dakikada ani bir atak geliştirdi. Ömürcan Artan’ın sol kanattan yaptığı ortada David Okereke'nin vuruşu direğe çarparak auta gitti. İlk yarı karşılıklı pozisyonlarla geçerken, 38. dakikada Cihan Çanak'ın pasında topla buluşan Batista Mendy'nin vuruşu kaleyi bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Gaziantep FK, 49. dakikada Furkan Soyalp'in kullandığı köşe vuruşunda Viana’nın kafa vuruşuyla gole yaklaştı ancak kaleci Uğurcan bu pozisyonda başarılıydı. 59. dakikada Trabzonspor'dan John David'in şutu üst direkten döndü. Pozisyonu tamamlayan Simon Banza topu ağlara göndermiş olsa da, VAR incelemesi sonucu hakem Volkan Bayarslan golü iptal etti. Pozisyon öncesinde faul tespit edildi.

Mücadelenin ilerleyen dakikalarında iki takım da gol bulmak için fırsatlar yakaladı. 70. dakikada Gaziantep FK’dan Muhammed Cham’ın serbest vuruşu kaleci tarafından kornere çelindi. 90+4’te N'Diaye’nin son dakika şutu auta gidince maç golsüz beraberlikle tamamlandı.

Bu sonuçla, her iki takım da 1’er puan alarak ligdeki mücadelelerine devam etti.

(MUHALİF HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER