© Muhalif 2024

Gelecek Partisi heyeti, Sinan Ateş duruşmasına katıldı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Duruşmaya Gelecek Partisi adına Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Genel Sekreter Hasan Seymen ve Genel Başkan Yardımcıları katıldı.

 Duruşma sonrasında Gelecek Partisi adına açıklama yapan Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, sanıkların ifadelerindeki çelişkilere dikkat çekti.

Adeta Bir Tiyatro Oynanıyor

Şahin yaptığı basın açıklamasında, ‘adeta bir tiyatro oynanıyor’ ifadesini kullanarak, "Sanıkların birbirinden şüpheli ve çelişkili ifadelerini gördük. İlk ifadeleri ile emniyet ve savcılık ifadeleri ile bugüne kadar verdiği ifadelerle bugün farklı ifadeleri gördük. Biz şuna inanıyoruz: burada er ya da geç adalet tecelli edecektir. Bu anlamda biz, adaletin tecelli etmesi için, Türkiye'de hukukun yerini bulması için, iki yetim evlada sahip çıkmak için -benim de iki evladım var- Türk milletinin vicdanını buraya yansıtmak için, Gelecek Partisi heyeti olarak sonuna kadar bu davaların takipçisi olacağız. Er ya da geç adalet bu davada tecelli edecektir." Şeklinde konuştu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER