6 saati aşkın süre sorgulanan Engin Polat ve Dilan Polat adliyeye sevk edildi

Haklarında "kara para aklama" soruşturması başlatılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve Engin Polat, adliyeye sevk edildi.

Sosyal medyada paylaştıkları videoların ardından ünlenen ve kara para aklamakla suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber gözaltına alınan toplam 24 şüpheliden 18'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Diğer 6 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 6 saati aşkın süre sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat'ın sorgusu dün 23.45’te tamamlandı.

Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından toplu halde adliyeye sevk edildi. 

İLGİLİ HABERLER