AK Partili Ömer Çelik desteğinden dolayı Hüda-Par'a teşekkür etti

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, yaklaşa seçimle ilgili yürütülen ittifak görüşmelere dair olarak "Cumhur İttifakı'nın büyümesiyle ilgili temas trafiği devam ediyor" dedi. Çelik ayrıca HÜDA PAR'a destek açıklamalarından dolayı teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde ittifak çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"Cumhur İttifakı'nın büyümesi ve güçlenmesi ile ilgili temas trafiği devam ediyor. BBP zaten ittifakın bir parçası ve yeniden güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladılar. İstişareler devam ediyor.

Karşımızdaki ittifak koltuk kavgası peşindeyken buradaki yegane gündem şehirlerin yeniden ayağa kaldırılması. Görüşmeler gayet iyi bir şekilde geçiyor. Biz seçim gündeminin bir an önce Türkiye'nin gündeminden çıkması için çalışıyoruz.

Yeniden Refah Partisi'ne bir ziyaret oldu. Onlar da yetkili kurullarda değerlendirme yapılacağını belirttiler. Görüşmeler gayet müspet bir şekilde devam ediyor. Ayrıca HÜDA PAR'a destek açıklamalarından dolayı da teşekkür ediyoruz."

İLGİLİ HABERLER