Bolu Dağı kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı

Kar yağışının etkisiyle D-100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde aşırı bir şekilde artan kar yağışı nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Bu durum, Bolu Dağı'nın trafiğe kapatılmasıyla birlikte Google Haritalar üzerinde de görülebilmektedir. Yaşanan bu olumsuz hava koşulları nedeniyle sürücülerin tedbirli olmaları ve güvenliği ön planda tutmaları önem arz etmektedir.

Bolu'da dün başlayan yoğun yağışlar, kent merkezi ile Yumrukaya, Abant Kavşağı, Bolu Dağı Polisevi, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler bölgelerinde etkisini göstermeye devam ediyor.

Kar Kalınlığı 40 Santimetreyi Aştı

Bölgede kar kalınlığının 40 santimetreye yaklaştığı belirtilirken, yağışın zaman zaman tipi şeklinde devam ettiği bildirildi.

Kara Yolları Ekipleri Önlemlerini Arttırıyor

Kar yağışının etkili olduğu Bolu'da, kara yolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, Bolu Dağı trafiğe kapatıldı. Sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunulmaktadır.

İLGİLİ HABERLER