İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Sırrı Süreyya Önder'i hastanede ziyaret etti

İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Sırrı Süreyya Önder'i hastanede ziyaret etti
TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, aort damarındaki yırtık nedeniyle ameliyat edildi. İBB Başkan Vekili Nuri Aslan sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

TBMM Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, gece saatlerinde aort damarındaki yırtık nedeniyle ameliyata alındı. Önder'in ameliyatı devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan, DEM Parti yetkilileri ve doktorlarla birlikte hastaneye giderek Önder'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Nuri Aslan'dan Açıklamalar

Ziyaretinin ardından hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Nuri Aslan, Sırrı Süreyya Önder'in toplum tarafından sevilen bir figür olduğunu belirtti. Aslan, "Sırrı başkanımız sadece bir milletvekili ya da TBMM Başkanvekili değil; bir sanatçı, bir kanaat önderi. Onun sağlığı için dua ediyoruz, inşallah sağlıklı bir şekilde çıkacak" dedi.

Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor

Aslan, Önder'in sağlık durumu hakkında şunları ekledi: "Şu an yoğun bakımda, tedavisi sürüyor. Devletin, milletin ve hastanenin tüm imkanları seferber edilmiş durumda."

İLGİLİ HABERLER