İddia: DEM Parti’nin İmralı ziyareti için izin verildi

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısının ardından DEM Parti'nin İmralı ile yapılacak görüşme başvurusuna onay verildi. Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, bugün ya da yarın İmralı'ya gidecek.

DEM Parti, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin İmralı ile DEM arasında temasın sağlanması için yaptığı çağrının ardından, teröristbaşı Abdullah Öcalan ile görüşme talebine olumlu yanıt aldı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, bir süre önce Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a başvuruda bulunmuştu. Bakan Tunç, bütçe görüşmelerinin ardından bu talebi değerlendireceklerini belirtmişti.

Görüşme Bugün ya da Yarın Gerçekleşecek

Sabah gazetesinin haberine göre, DEM Parti’nin İmralı ziyareti için başvurusu olumlu sonuçlandı. Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan'dan oluşan heyetin, İmralı'da bugün ya da yarın görüşme yapması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER