İktidar yanlısı yazar Türküsev, cezaevindeki İmamoğlu’nun tweetleri kendi attığını sanıyor olabilir mi?

İktidar yanlısı yazar Türküsev, cezaevindeki İmamoğlu’nun tweetleri kendi attığını sanıyor olabilir mi?
İktidar yanlısı yazar Sevda Türküsev, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu sabah yaptığı bir yorumu alıntılayarak “Bunları cezaevinden nasıl söylüyor acaba? Bu iletişimi nasıl kuruyor.” Şeklinde paylaşımda bulundu. Tweeti gören kullanıcılar dalga geçmekten kendilerini alamadılar.

Ekrem İmamoğlu’nun resmi X hesabından bu sabah, dün Silivri’den yazdığı mesaj paylaşıldı.

 

 

Türküsev’in paylaşımda kullandığı kısım ise şunlardı:

“Buradan bir uyarıda bulunmak isterim. Bir süre, dün akşam ilk kez hepimizin vergileri ile yayın yapan TRT başta olmak üzere, iktidar yalakası kanallara ilk kez hayatımda bu kadar bakma fırsatı buldum. Tam bir rezalet, yalan, iftira; namusa, haysiyete dil uzatma. Koca insanlar utanmadan, nasıl bu denli kötü olabilir? Hepsinin, tüm bu yalancıların, yalakaların, Ramazan ayında kul hakkı yiyenlerin burnundan fitil fitil getireceğim ve ömrüm var oldukça hukuki haklarımı arayacağım. And olsun!”

İktidar destekçisi yazar bu sözleri alıntılayarak “Bunları cezaevinden nasıl söylüyor acaba? Bu iletişimi nasıl kuruyor.” şeklinde bir mesaj paylaştı. 

Türküsev’in yazdıkları X kullanıcılarını oldukça güldürürken mizahi paylaşımların ortaya çıkmasına da neden oldu:

İLGİLİ HABERLER