Savcılık Burak için 10 yıl sonra harekete geçti

Avukat Umur Yıldırım, Fettah Tamince'ye ait Rixos Otel'de staj yaparken şüpheli bir şekilde ölen 16 yaşındaki Burak Oğraş için savcılığın harekete geçtiğini bildirdi.

Avukat Umur Yıldırım, Fettah Tamince'ye ait Rixos Otel'de 2011 yılında staj yaparken şüpheli bir şekilde ölen 16 yaşındaki Burak Oğraş için savcılığın harekete geçtiğini, 19 kişinin ifadeye çağrıldığını bildirdi.

Staj yaptığı Antalya Rixos Lares Hotel’in havuzunda cesedi bulunan lise öğrencisi Burak Oğraş’ın şüpheli ölümünün aydınlatılması için babası Murat Oğraş, kamuoyuna çağrıda bulunmuş, soruşturmanın engellendiğini, oğlunun öldürüldüğünü ve olayın üzerinin kapatıldığını söylemişti.

2011’de Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Burak Oğraş’ın, zorunlu stajını yapmak üzere gittiği Antalya Rixos Lares Hotel’in pansiyonun boş havuzunda cesedi bulunmuş, Oğraş’ın şüpheli ölümünün ardından geçen 10 yıla rağmen soruşturma tamamlanamamıştı.

İş insanı Fettah Tamince de, Burak Oğraş’ın ölümüyle ilgili “Bu olayın aydınlığa kavuşması için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” demişti.

 

İLGİLİ HABERLER