YÖK'ten üniversitelere talimat: Boykota katılanlara adli ve idari işlem başlatılacak

YÖK'ten üniversitelere talimat: Boykota katılanlara adli ve idari işlem başlatılacak
YÖK, üniversitelere gönderdiği yazıyla boykot çağrısına katılan öğrenci, akademisyen ve personel hakkında işlem yapılmasını istedi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelere gönderdiği resmi yazı ile boykot çağrısı yapan veya boykota katılan öğrenci, akademisyen ve idari personel hakkında gerekli işlemlerin başlatılmasını talep etti.

Üniversitelere Resmî Yazı Gönderildi

Politikyol’dan Mehmet Baran Kılıç’ın haberine göre, YÖK tarafından üniversitelere gönderilen yazıda, boykot eylemlerine yönelik adli ve idari soruşturma süreçlerinin işletilmesi gerektiği vurgulandı.

Yazıda üniversite yönetimlerinden, ders boykotu çağrısına katılan kişi ya da grupların kimliklerinin tespit edilmesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde işlem yapılması istendi.

 

İLGİLİ HABERLER