© Muhalif 2024

Hasan Can Kaya’dan Acun Ilıcalı açıklaması: “Hiçbir vefa borcum yok”

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı sayesinde izlendiği iddialarına tepki göstererek kimseye vefa borcu olmadığını belirtti.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, katıldığı bir programda iş insanı Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Kaya, “Acun Ilıcalı sayesinde izlendiği” iddialarına tepki gösterdi ve hiç kimseye vefa borcu olmadığını belirtti.

“Vefa Borcum Yok”

Konuşanlar programıyla tanınan Hasan Can Kaya, canlı yayında kendisi hakkında sorulan soruları yanıtladı. Özellikle geçmişte söylediği “Acun olmasaydı şu anki konumuma belki yine ulaşırdım ama daha çok zaman alırdı” sözleri hakkında Kaya, bu cümleyi farklı bir bağlamda söylediklerini ifade ederek şunları ekledi:

“Alakası yok. Her şey kayıtlı. Exxen’e geçtiğimde zaten 7 milyon 700 bin abonem vardı ve bölüm başı 11 milyon izleniyordum. Acun abiye geçince tam tersine, 30 bin linç yedim. En ufak bir torpil yok, dolayısıyla vefa borcum da yok” dedi.

Hasan Can Kaya’nın Kariyeri

16 Aralık 1989’da doğan Hasan Can Kaya, aslen Malatyalı ve kariyerine uzun yıllar boyunca yazarlık yaparak başladı. BKM bünyesinde çalıştıktan sonra, kendi formatı olan Konuşanlar programıyla YouTube’da büyük bir kitleye ulaştı. 2021 yılında ise Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen ile anlaşarak programını bu platformda devam ettirdi.

Konuşanlar Yeni Bölümü Ne Zaman?

Sevilen program Konuşanlar’ın 151. bölümü Exxen platformunda yayınlanacak, ancak henüz net bir yayın tarihi açıklanmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER