© Muhalif 2024

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Parti ayrımı yok, önceliğimiz milletin sorunları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, parti içi tartışmaların ve ayrımların önemsenmemesi gerektiğini belirterek, önceliklerinin milletin sorunlarına odaklanmak olduğunu vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu'nun açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, parti içi ayrımların ve tartışmaların millet hizmetinin önüne geçmemesi gerektiğini ifade etti.

İmamoğlu, "Burada parti ayrımı yok. O ayrımcı akılla işimiz yok. Biz milletin evlatlarını seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz. Zaman önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Zaman milletin sorunlarını konuşmayı emreden zamandır. Aynı çatı altında siyaset yapan insanların 'sen benim yüzüme sert baktın' deme zamanı değildir" dedi.

Parti içi meselelerin millet hizmetinin önüne geçmesini eleştiren İmamoğlu, "Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir. Hem millete hem de Atatürk’e ihanet eder" ifadelerini kullandı. İmamoğlu, CHP'nin kendisi için bir araç olduğunu ancak asıl amacının milletin hizmeti olduğunu belirtti: "Parti işi araçtır, mesele millete hizmettir. CHP ferdi olmaktan gurur duyduğum bir parti ama bir araç olduğunu bilirim. Bir tek 86 milyon milletimi tanırım."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER