© Muhalif 2024

Inter - Juventus nefes kesti; sahnede Kenan Yıldız vardı!

Serie A’nın 9. haftasında Inter ve Juventus, Giuseppe Meazza’da oynanan maçta 4-4’lük heyecan verici bir beraberlik yaşadı. Inter, iki kez öne geçmesine rağmen Juventus’un genç yıldızı Kenan Yıldız’ın sonradan oyuna girip attığı gollerle galibiyeti koruyamadı.

Inter, 15. dakikada Zielinski‘nin penaltı golüyle öne geçerek maça hızlı bir başlangıç yaptı. Ancak Juventus, Vlahovic ile 20. dakikada skora dengeyi getirdi. Kısa süre sonra, 27. dakikada Weah ile öne geçen Juventus, skoru 2-1’e taşıdı.

Inter, 35. dakikada Mkhitaryan ile skoru yeniden eşitlemeyi başardı. Hemen ardından 37. dakikada Zielinski, ikinci penaltı golünü kaydederek Inter’i 3-2 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının başında Inter, 52. dakikada Dumfries ile skoru 4-2’ye getirdi ve avantajını iki gole çıkardı. Ancak Juventus’un genç yeteneği Kenan Yıldız, 61. dakikada oyuna dahil oldu ve 71. dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Maçın son anlarında, 82. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kenan, skoru 4-4’e getirerek maçın sonucunu belirledi.

Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz hafta Roma maçında sakatlandığı için derbide forma giymedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER