© Muhalif 2024

İsmail Yüksek ve Mert Günok aday kadrodan çıkarıldı, Berke Özer dahil edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, sakatlıkları nedeniyle İsmail Yüksek ve Mert Günok’un aday kadrodan çıkarıldığını, Berke Özer’in kadroya dahil edildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım kadrosunda önemli bir değişiklik yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada, sakatlıkları nedeniyle İsmail Yüksek ve Mert Günok’un aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Federasyonun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, her iki futbolcunun tedavilerinin kulüplerinde devam edeceği ifade edildi. “UEFA Uluslar Ligi’nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar için dün İstanbul’da kampa giren A Millî Takımımızda yapılan sağlık kontrollerinin ardından, İsmail Yüksek ve Mert Günok’un sakatlıklarının müsabakalar sürecinde tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildi” denildi.

Ayrıca, TFF açıklamasında Berke Özer’in A Milli Takım aday kadrosuna davet edildiği bilgisi verildi. Berke’nin katılımı, takımın kadro derinliğini artırırken, sakat oyuncuların eksikliğiyle başa çıkabilmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER