© Muhalif 2024

Jennifer Lawrence ikinci kez hamile olduğunu duyurdu

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, eşi Cooke Maroney ile birlikte ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı. 34 yaşındaki Lawrence, Los Angeles'ta bir akşam yemeği sırasında bu sürpriz haberi paylaştı.

Oscar ödüllü ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, eşi Cooke Maroney ile birlikte ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Çift, 2019 yılında evlenmiş ve şu an 2 yaşında Cy adında bir oğulları bulunmaktadır.

34 yaşındaki Lawrence, hamileliğini Los Angeles'ta bir akşam yemeği sırasında sürpriz bir şekilde açıkladı. İlk doğumunu gerçekleştirdikten sonra, annelik deneyimini "Doğum yaptığım sabahın ertesinde, sanki tüm hayatım yeniden başlamış gibi hissettim. Sanki hayatımın ilk günü gibi. Sadece baktım. Çok aşıktım. Ayrıca her yerdeki tüm bebeklere aşık oldum. Yenidoğanlar çok şaşırtıcı. Bunlar pembe, tombul, kırılgan küçük kahramanlar," ifadeleriyle paylaşmıştı.

Özel hayatına önem veren Jennifer Lawrence, eşinin yanında bu mutluluğu yaşarken, aynı zamanda dikkatleri üstüne çekmeden yaşamaya devam ediyor. 2022'de ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, şimdi ikinci bebekleriyle ilgili heyecan dolu bir döneme girdi.

Lawrence, daha önce iş hayatı ve annelik arasındaki dengeyi korumanın zorlukları hakkında konuşmuştu. Actors on Actors röportajında, anne olmanın getirdiği sorumluluk duygusunu şu şekilde ifade etmişti: "Aklım sürekli onda, dışarıda olduğum her gün kendimi suçlu hissediyorum. Onunla oynarken ‘Bu yeterli mi? Veya dışarıda mı olmalıyız?’ diye sürekli endişeleniyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER