© Muhalif 2024

Jose Mourinho, 5 futbolcu için kararını verdi

Fenerbahçe, kadro şekillendirme çalışmalarını sürdürürken, Emre Mor, Miha Zajc, Miguel Crespo ve Luan Peres gibi oyuncuların ayrılması gündemde. Ayrıca, Cengiz Ünder'in Napoli'ye transferiyle 15 milyon Euro bonservis geliri sağlanması bekleniyor.

Fenerbahçe, yeni sezon için kadrosunu büyük ölçüde şekillendirirken, ayrılacak futbolcular da gündemde. Portekizli teknik direktörün başlarda takımda tutmayı düşündüğü Emre Mor'un, disiplin sorunları nedeniyle gözden çıkarıldığı öğrenildi. Emre Mor'un adı Eyüpspor ile anılıyor.

Fenerbahçe'de, Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun da transfer edileceği kesinleşmiş gibi görünüyor. İki futbolcu, Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin radarında. Ayrıca, takımda düşünülmeyen bir diğer isim Luan Peres. Brezilyalı futbolcu için hem yurtdışından hem de Süper Lig'den teklifler değerlendirilecek.

NTV Spor'un haberine göre, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Cengiz Ünder, teknik direktör Jose Mourinho'nun kadro planlarında yer almıyor. Cengiz Ünder'in Napoli'ye transfer edilmesi ve bu satıştan 15 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli elde edilmesi bekleniyor. Bu rakam, Cengiz Ünder'i, Youssef En-Nesyri öncesinde 15 milyon Euro ile Fenerbahçe'nin bonservis rekorunu elinde bulunduran isim yapıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER