© Muhalif 2024

Katil Semih Çelik atlarken arkasında beliren kişinin kim olduğu ortaya çıktı!

İstanbul'da 2 genç kadını katleden cani Semih Çelik'in dijital materyalleri incelenmeye devam ediyor. Ayrıca sosyal medyada yer alan surlarda spreyle oluşturulan yazıların daha önce yazıldığı, görüntülerdeki ikinci kişinin ise olaya müdahale etmeye çalışan polis olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 genç kadını katlettikten sonra Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden katilin dijital materyallerini inceliyor.

Alınan bilgiye göre, Eyüpsultan ve Fatih'te 19 yaşındaki Ayşenur Halil ile 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i öldürüp Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in dijital materyalleri polis ekiplerince toplandı.

Hayatını kaybeden genç Halil ve Uzuner'in telefonları ve Çelik'in evindeki bilgisayarın emniyet görevlilerince inceleneceği öğrenildi.

Sosyal medyada yer alan, Fatih'te olayın gerçekleştiği surlarda boya spreyiyle oluşturulmuş yazının daha önceden yazıldığı belirlendi.

Bazı sosyal medya platformlarında olay anında surlarda 2 kişi olduğuna yönelik paylaşımlara konu olan diğer kişinin ise olaya müdahale etmek isteyen bir polis olduğu tespit edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER