© Muhalif 2024

Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlarına yıllardır tecavüz ettiği ortaya çıktı: Hepiniz benim karım olacaksınız

Müge Anlı’ya kayıp üvey kızlarını aramak için gelen Selahattin’in “Hepiniz benim karım olacaksınız” diyerek kızlarını istismar ettiği ortaya çıktı. Kayıp kızlar küçük yaşlardan beri üvey babalarının tecavüzüne uğradıklarını ve dövüldüklerini belirtti. Sinirden küplere binen Müge Anlı “Sen utanmadan bu kızları aramak için nasıl stüdyoma geldin! Ahlaksız!” diye bağırdı

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Türkiye’yi ayağa kaldıran bir olay gün yüzüne çıktı. Programa iki haftadır kayıp üvey kızlarını aramak için Selahattin adlı bir kişi katıldı. 14 gün sonra bulunan kızlar babasının kendilerine tecavüz ettiğini söyledi, o itiraf kan dondurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Figen ve Bahar adlı kızları arayan Selahattin adlı şahıs ile ilgili korkunç gerçekler anlatıldı. Adamın kızları 14 yaşından beri istismar ettiği ve “Hepinizi karım yapacağım” dediği öğrenildi. İstismara uğrayan genç kızlar Müge Anlı’ya şahsın onlara tecavüz ettiği görüntüleri teslim etti. Videoyu izleyen Anlı sinirden küplere bindi.

Ardından yetkililere seslenen Anlı, kızların bir an önce güvenli bir ortama alınmasını talep etti. Ünlü sunucu adam hakkında gerekli cezanın uygulanmasını da istedi. İğrenç olaydan sonra yayın ihbar kabul edildi ve Muğla Emniyeti tarafından Selahattin adlı şahıs gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER