Beyoğlu Sineması'nda Nordik Film Günleri başlıyor

Beyoğlu Sineması'nın popüler Ülke Sineması programı, 7-9 Şubat tarihlerinde Nordik Film Günleri etkinliği ile devam edecek. Bu etkinlik kapsamında Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Norveç ve İsveç'ten seçilmiş beş farklı film ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak. Nordik sinemasının benzersiz ve çeşitli yapımları, sinema tutkunları için büyüleyici bir deneyim sunacak.

İstiklal Caddesi'nin simge yapılarından Beyoğlu Sineması, yoğun ilgi gören Ülke Sineması kuşağında, Nordik Film Günleri'ne ev sahipliği yapacak.

İBB Kültür tarafından hazırlanan Nordik Film Günleri seçkisi, 7 Şubat Cuma akşamı saat 19.00'da Benedikt Erlingsson'un yönettiği İzlanda yapımı "Woman at War" ile başlayacak. Program kapsamında 8 Şubat Cumartesi günü 15.00'te Espen Sandberg' imzalı Norveç yapımı "Amundsen", 19.00'da ise Virpi Suutari'nin yönettiği Finlandiya yapımı "Bir Zamanlar Ormanda" gösterilecek. 9 Şubat Pazar günü 15.00'te Ruben Östlund imzalı İsveç yapımı "Hüzün Üçgeni", 19.00'da ise Gustav Möller'in Danimarka yapımı "Suçlu" filmleri izleyiciyle buluşacak.

7-9 Şubat 2025 tarihlerinde Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşecek Ülke Sineması: Nordik Film Günleri'nin ücretsiz biletleri İstanbul Senin uygulaması üzerinden temin edilebilir. Beyoğlu Sineması'nın tüm etkinlik programına ise İBB Beyoğlu Sineması sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

 

 

İLGİLİ HABERLER