Yasemin Özilhan’ın karnabaharlı smoothie tarifi çok konuşuldu: "Beğenmediği o kadar belli ki..."

'Doktorlar' dizisindeki 'Ela' karakteriyle tanıdığımız ünlü isim Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabından yayınladığı 'smoothie' tarifiyle gündeme oturdu. Özilhan'ın içerisinde kabak ve karnabahar bulunan smoothie'yi bitirdikten sonra tatmasıyla verdiği tepki dikkatleri çekti.

'Doktorlar' ve 'Aşk Oyunu' dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra ekranlara ara vermişti.

39 yaşındaki güzel yıldız Instagram'dan sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor.

SMOOTHİE TARİFİ VERDİ

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla sık sık magazin gündemine konu olan Yasemin Özilhan bu sefer sağlıklı bir smoothie tarifi verdi.

Ünlü ismin kabak ve karnabahar ile hazırladığı tarifi tattıktan sonra verdiği tepki dikkatlerden kaçmadı. İçeceği tattıktan sonra eliyle ağzını kapatan Özilhan'a, 'Kesin kusacak', 'Beğenmediği o kadar belli ki', 'Eminim çok lezzetlidir aynen' gibi yorumlar geldi.

İLGİLİ HABERLER