© Muhalif 2024

Melisa Sözen'in bir Fransız dizisinde PYD'li teröristi canlandırması büyük tepki çekti

Fransa'da yayınlanan Le bureau des légendes isimli dizide terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'li bir terörist karakterine hayat veren Melisa Sözen'e sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

Oyuncu Melisa Sözen'in oynadığı rol, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fransa'da bulunan Sözen, ülkenin ünlü polisiye dizisi Le Bureau des Legendes'in üçüncü sezonunda yer aldı.

Melisa Sözen, dizide terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'li bir teröristi canlandırdı.

2015 yılından beri yayınlanan diziye üçüncü sezonda dahil olan Sözen, görüntülerin ortaya çıkmasıyla sosyal medyada çok tartışıldı. 

Dizide terör örgütü PYD/YPG’nin arasına sızan Esrin isimli bir ajanı canlandırdığını söyleyen oyuncu, role nasıl seçildiğini şu sözlerle anlattı: “2016 yılında Fransa’nın en çok sevilen işlerinden biri olan ‘Le Bureau des Légendes’ dizisinden teklif geldi. O sırada neredeyse tek kelime Fransızca bilmiyordum. Buna rağmen seçmelere gittiğimde yönetmen oyunumu çok sevdi. Yönetmen, ‘Bir şekilde hallederiz’ dedi. Hemen hızlandırılmış bir biçimde Fransızca özel derslere başladım.” Melisa Sözen, oynadığı karakter hakkında ise “Suriye’de DEAŞ’a karşı savaşan bir ajanı canlandırıyorum. Bu yüzden de çekimlerden hemen önce dil derslerinin yanı sıra silah ve dövüş eğitimleri de aldım. Benim için çok keyifli ve güzel bir süreç oldu” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER