© Muhalif 2024

N&D Kedi Maması Kullanım Rehberi

Kediler içi beslenme oldukça önemlidir. Kedinizin sağlıklı yaş alması ve mevcut sağlığının korunması için uygun içeriğe sahip kedi maması ile sürecin devam etmesi gerekmektedir. Tam da bu aşamada N&D kedi maması, doğal içeriği ile karşınıza çıkmaktadır. N&D kedi maması, kaliteli ürünler ile tasarlanmıştır. Ayrıca ürün çeşitliliği ile farklı ihtiyaçları karşılayabilecek ürün yelpazesine sahiptir.

N&D kedi maması, içeriğinde barındırdığı Omega-3 Omega-6 yağ asitleri sayesinde kedinizin tüylerinin sağlıklı ve parlak kalmasına olanak sağlar. İçeriğinde barındırdığı lifler sayesinde sindirim sağlığını destekler.

N&D kedi maması, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini destekler. Hastalıklara karşı savunma mekanizmasını güçlendirir.

Tahıl hassasiyeti ve kilo problemi olan küçük dostlarınız için tahılsız seçenekleri ile de ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda oldukça iyidir. Ayrıca N&D kedi maması 10 kg’lık paketler tercihinize sunularak hem zamandan hem de fiyattan tasarruf etmenize olanak sağlar. Kedinizin tüketim miktarı az ise N&D kedi maması 5 kg paketleri de tercih edebilirsiniz.

N&D Kedi Maması Çeşitleri:

N&D Yavru Kedi Maması:

Kedilerin beslenme ihtiyaçları yaşları, cinsleri ve özel durumlarına göre farklılık göstermektedir. N&D yavru kedi maması, yavru kedilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanmıştır. Yavru kediler, gelişme ve büyüme çağında olduğu için enerji gereksinimleri fazladır. Bu nedenle kalori miktarı yüksek mamalar ile beslenmelidirler. Sağlıklı bir ömür için beslenme tercihleriniz çok önemlidir.

N&D kedi maması, uygun protein miktarı, esansiyel yağ asitleri, vitamin, mineral, taurin gibi enzimleri içeriğinde barındırır. Küçük dostunuzun ihtiyacı olan tam beslemeyi karşılayacak kaliteye sahiptir.

Beyin gelişimini destekler. İçeriğinde barındırdığı doğal içerikler sayesinde küçük dostunuzun sağlıklı yaş almasına olanak sağlar. İlerleyen süreçlerde eksik beslenmeye bağlı oluşabilecek sağlık sorunlarını ortadan kaldırır.

N&D Kısırlaştırılmış Kedi Maması:

Kısırlaştırılmış küçük dostunuzun enerji ihtiyacı da düşmektedir. Bu nedenle beslenmesinde tercih edeceğiniz mamanın uygun oranlarda olması oldukça önemlidir.

N&D kedi maması kısırlaştırılmış kedilere özel üretilen formülü sayesinde, kedinizin mevcut sağlığını korurken, sağlıklı yaş almasına da olanak sunar. N&D kedi maması, kaliteli protein kaynağı sayesinde kedinizin, kas kütlesini destekler ve enerji ihtiyacını karşılar.

Kedinizin beslenmesinde doğru mamayı seçmek son derece önemlidir. N&D somonlu kısırlaştırılmış kedi maması çeşidi ile küçük dostunuzun özel beslenme ihtiyacına tam anlamı ile karşılamaktadır. Somon balığı yüksek kaliteli protein içeriği ile mamalarda sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca içeriğinde barındırdığı yağ asitleri sayesinde, kısırlaştırılmış küçük dostunuzun kas yapısının korunmasında ve sağlıklı tüy yapısına sahip olmasında etkilidir. Ayrıca N&D kedi mamasının içeriğinde tercih edilen meyve ve sebzeler sayesinde bağışıklık sistemini desteklemede doğal içerikler sunar.

Siz de küçük dostunuzun sağlığını desteklemek için uygun içerik ve kaliteli ürünlere, Markamama.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER