© Muhalif 2024

Panathinaikos'lu futbolcu George Baldock, 31 yaşında hayatını kaybetti

Panathinaikos'lu futbolcu ve Yunanistan Milli Takımı savunmacısı George Baldock, Yunanistan’daki evinin yüzme havuzunda ölü bulundu. Henüz ölüm nedeni kesinleşmeyen Baldock’un kaybı futbol camiasını yasa boğdu. Yunan polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.

Panathinaikos'lu futbolcu ve Yunanistan Milli Takımı savunmacısı George Baldock (31), trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Yunanistan’daki evinin yüzme havuzunda ölü bulunan futbolcunun, ölüm nedeni henüz kesinleşmedi. Yunan basınına göre, eşi Baldock ile iletişim kuramayınca arkadaşlarından yardım istedi ve arkadaşları genç futbolcuyu havuzda hareketsiz bir şekilde buldu. Gelen sağlık ekipleri Baldock’u kurtaramadı.

Yunan polisi olayla ilgili soruşturma başlattı ve Baldock’un ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp incelemelerinin yapılacağını duyurdu. Baldock’un ani ölümü, hem futbol camiasında hem de Yunanistan’da büyük bir şok yarattı.

Futbol Kariyeri: George Baldock, 1993 yılında İngiltere’nin Buckingham kentinde doğdu. Kariyerinin büyük bir kısmını Sheffield United formasıyla geçirdi. 2023 yazında Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Panathinaikos'a transfer oldu. Büyükannesi aracılığıyla Yunan vatandaşlığı alan Baldock, Yunanistan Milli Takımı'nda 12 kez forma giydi.

Ailesi ve Kulübünden Taziye Mesajları: Baldock’un ailesi, “George’un hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle bildiriyoruz. Bu korkunç kayıp nedeniyle şoktayız” ifadeleriyle acılarını paylaştı. Panathinaikos Kulübü ise genç futbolcunun anısını yaşatmaya devam edeceklerini belirterek ailesine başsağlığı diledi.

Baldock, Panathinaikos formasıyla dört maça çıkmış ve son olarak Olympiakos karşısında sahada yer almıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER