© Muhalif 2024

Puff Diddy davasında cinsel istismara uğradığı iddia edilen Justin Bieber'dan yürek burkan sözler

Fuhuş, çocuk istismarı, insan kaçakçılığı gibi sayısız suçlamayla tutuklanan rapçi Diddy tarafından zengin kişilere sunularak cinsel istismara maruz bırakıldığı iddia edilen Justin Bieber'ın o sözleri yürek burktu.

ABD müzik piyasasının en güçlü isimlerinden, "Puff Diddy" sahne adıyla tanınan rapçi ve müzik yapımcısı Sean Combs hakkında yeni iddialar gündeme geldi.

İlk kez geçen yıl eski sevgilisi şarkıcı Cassie (Cassandra Ventura) tarafından açılan "cinsel istismar ve şiddet" davasıyla gündeme gelen Bad Boys Records adlı müzik şirketinin sahibi Diddy, geçen hafta seks ticareti, insan alıkoyma, fiziksel şiddet, cinsel istismar ve suç örgütü oluşturma iddialarıyla tutuklandı. Brooklyn'deki Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutulmasına karar verilen Diddy’in 50 milyon dolarlık kefalet talebi reddedildi.

90'lı yıllardan beri müzik piyasasında çok nüfuzlu olan ve piyasaya girmeye çalışan sayısız isme destek veren Diddy, uyuşturucu ve şiddetle zorlayarak sistematik cinsel istismar ağı oluşturan bir suç örgütünü yönetmekle yargılanıyor. 74 sayfalık iddianamenin kabul edilmesi halinde Diddy, müebbet hapisle dahi karşı karşıya kalabilir.

FBI şarkıcının Miami ve Los Angeles'taki evlerine düzenlediği baskında binden fazla bebek yağı buldu. Diddy’in avukatı Marc Agnifilio, bu durumu ünlü yıldızın tıpkı diğer Amerikalılar gibi stok yapmayı sevmesi olarak savunmaya çalışınca tepki çekti. Ayrıca FBI baskınlarında şarkıcının evinin altında tüneller olduğu da öne sürüldü.

PARTİLERDE ÇOCUK İSTİSMARI

Diddy, Hollywood'da akıllara gelebilecek çoğu isimle yakın olan bir adam. Özellikle düzenlediği "efsanevi" partilerle bilinen Diddy’in bu etkinliklerde korkunç şeyler yaptığı ortaya çıktı. "Diddy kayıtları" denilen video kayıtlarında, ünlü isimleri rızaları dışında kaydedip şantaj yaptığı, partilerde reşit olmayan çocukların cinsel istismara maruz bırakıldığı öğrenildi.

Hollywood'un karanlık yüzünü ortaya koyan olayda birçok ünlünün adı geçerken, sadece Diddy değil, çevresindeki birçok kişinin de suçlamalarla karşılaşabileceği ifade ediliyor. Diddy'in partilerine katılan birçok ünlü, rapçinin tutuklanmasının ardından sosyal medya paylaşımlarını silmeye başladı.

Diddy, Hollywood'un gözde aktörü Leonardo DiCaprio'yu partilerindeki davet listesinin her zaman bir numarası olduğunu söylemişti. Diddy'in partilerine katılan diğer ünlüler arasında Jennifer Lopez, Ashton Kutcher ve Kardashian ailesi gibi isimlerde yer alıyor.

'JUSTIN BIEBER'I PAZARLADI' İDDİASI

Olayla ilgili en çok konuşulan konu ise Diddy'nin bir dönem yapımcılığını üstlendiği Justin Bieber'a da cinsel istismarda bulunduğu iddiası. Justin Bieber'ın, Diddy’in ayarladığı zengin adamlar tarafından da cinsel istismara uğradığı iddia ediliyor. Bu olayların, Bieber’ın 15 yaşındayken şarkıcı Usher aracılığıyla Diddy ile tanıştırılmasıyla başladığı söyleniyor. Sosyal medyada yayılan videolarda Bieber'ın henüz bir çocukken Diddy'nin partilerine katıldığı ve yanındayken çok rahatsız göründüğü dikkat çekiyor.

Hayranlarını oldukça üzen bu olayın ardından şarkıcının eskiden verdiği röportajlar, yasaklı madde kullanımı, klip çekimi sırasında mental çöküş yaşaması gibi anlara farklı bir gözle bakılmaya başlandı.

Hollywood'un oldukça karanlık bir yüzü olduğunu tekrar gün yüzüne çıkartan ve kan donduran bu olayda her geçen gün yeni bir bilgiyle sarsılırken Justin Bieber'ın, “Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem” dediği anlar tekrar gündeme geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER