© Muhalif 2024

Samsunspor ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ve Fenerbahçe arasındaki mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin gollerini Tadic ve Saint-Maximin atarken, Samsunspor Holse ve Soner Aydoğdu ile eşitliği sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor, evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan bu çekişmeli karşılaşma, 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk golü, 24. dakikada Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tadic'ten geldi. İlk yarı bu golle tamamlanırken, Samsunspor ikinci yarıya hızlı başladı. 49. dakikada Holse, takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

Fenerbahçe, 62. dakikada Saint-Maximin ile tekrar öne geçti, ancak maçın sonlarına doğru, 88. dakikada Soner Aydoğdu skoru tekrar eşitledi. Karşılaşma, her iki takımın da puanları bölüşmesiyle tamamlandı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin 1 maç eksiği bulunmasına rağmen, sarı-lacivertli ekip lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü. Fenerbahçe puanını 17’ye çıkarırken, Samsunspor ise 19 puana ulaştı.

Fenerbahçe, bir sonraki hafta sahasında Bodrum FK'yi konuk ederken, Samsunspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER